Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/plattekledingfot/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plattekledingfot/public_html/wp-content/plugins/responsive-pricing-table-pro/dkrptp/init.php on line 746
Video's Styleshoots fotostudio - Plattekledingfotografie

Video’s Styleshoots fotostudio

35-Movie-Making

Introductie Styleshoots fotostudio

Deze introductie video maakt duidelijk wat je kan doen met de Styleshoots fotostudio. Het laat zien hoe eenvoudig het is om met de fotostudio zelf direct vrijstaande foto's te schieten.

Zoom functie

Met de zoom functie op de Styleshoots fotostudio is het mogelijk om van kleine voorwerpen een foto te maken met nog meer scherpte.

Gebruik van Overlays

Gebruik overlays als voorbeelden bij het maken van foto's. Hiermee zorg je voor een vaste stijl bij het schieten van foto's zodat dit in je webshop, catalogus of brochure eenheid schept.

Kalibreren van de Styleshoots fotostudio

Als klant van plattekledingfotografie hoeft u de Styleshoots fotostudio niet zelf te kalibreren. Dat doen wij om de zoveel tijd. In deze video wordt uitgelegd hoe het kalibratie proces in zijn werk gaat.

 

Gebruik van Fast Track

Om zo snel mogelijk foto's te kunnen schieten is het mogelijk om foto's automatisch namen te geven. Hierdoor is de interactie van het ingeven van een naam behorende bij de foto overbodig.

 

Export instellingen foto's instellen

Het is mogelijk om zelf (extra) export formaten van foto's in te stellen. De Styleshoots fotostudio maakt dan meerdere bestanden aan en plaatst deze op de USB stick. Zo is het mogelijk om naast de vrijstaande foto, ook een foto met achtergrond iedere keer op te slaan.

 

Ruwe foto data bewerken in Photoshop

Deze video geeft een introductie in het nabewerken van de ruwe data foto's die geschoten kunnen worden met de Styleshoots fotostudio. Dit op basis van de Canon Raw foto optie.