Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/plattekledingfot/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/plattekledingfot/public_html/wp-content/plugins/responsive-pricing-table-pro/dkrptp/init.php on line 746
Verhuur foto studio voor kleding - Plattekledingfotografie

Verhuur foto studio voor kleding

Verhuur foto studio voor kleding

PlatteKledingFotografie.nl heeft zich gespecialiseerd in het fotograferen van platte producten zoals kleding. Hiervoor beschikken wij over een moderne fotostudio die helemaal ingericht is op het maken van professionele productfoto’s van platte voorwerpen zoals kleding. 

De studio is te huur per uur/dag of meerdere dagen of u kunt ons de foto’s laten maken van uw producten. In het laatste geval hoeft u de producten alleen maar toe te sturen, maken wij de foto’s en sturen u de producten en de foto’s retour.

Geen nabewerking nodig

Het mooie van de foto’s die u bij ons kunt maken is dat ze geen nabewerking nodig hebben. Ze zijn kleurecht en direct vrij gemaakt en daardoor direct te gebruiken voor publicatie in een brochure, blad of een website.

Lage kosten per foto

U kunt de kosten laag houden door zelf de foto’s te schieten. U hoeft zelf totaal geen kennis te hebben van fotografie en/of de camera instellingen te wijzigen, alles gaat automatisch. U hoeft alleen een product of kledingstuk op de glasplaat te plaatsen en op één knop te drukken. Deze knop bevind zich op de ipad waar u ook direct live kunt zien hoe de foto zal worden. Als u snel uw producten op de tafel kunt positioneren dan kunt u zo honderden foto’s schieten op een dag.

Wij hebben gegarandeerd de laagste prijs in Nederland!

Informatie

Mail ons op info@plattekledingfotografie.nl voor vrijblijvend meer informatie over onze diensten.