Over ons

Introductie

Wij van Plattekledingfotografie verhuren een professionele fotostudio. Deze staat bij ons in een speciaal ingerichte kamer met donker plafond en niet reflecterende wanden.

Met de professionele fotostudio is het eenvoudig om snel, makkelijk en voordelig om super scherpe foto's te schieten die direct vrijstaand worden opgeslagen op een usb-stick.

Voorbeelden
Contact

styleshoots-fotostudio-almere


Blog artikelen

Hiernaast kan je onze blogartikelen lezen over onze fotostudio.

Fotostudio Almere - Almere is een professionele fotostudio rijker door de introductie van de fotostudio door Plattekledingfotografie. Zij verhuren een professionele fotostudio per uur, dag of enkele dagen waardoor deze nu ook bereikbaar is voor kledingmerken en producteigenaren die zich zelf niet een dergelijke studio kunnen veroorloven of te weinig gebruiken om het kosten efficient in te zetten.  Een fotostudio […]
Verhuur foto studio voor kleding - PlatteKledingFotografie.nl heeft zich gespecialiseerd in het fotograferen van platte producten zoals kleding. Hiervoor beschikken wij over een moderne Styleshoot fotostudio die helemaal ingericht is op het maken van professionele productfoto’s van platte voorwerpen zoals kleding.
Onze foto studio - Onze fotostudio is een all-in one fotostudio om snel en efficiënt kleding te kunnen fotograferen, stylen en publiceren. Onze foto studio tafel maakt automatisch een kledingstuk achtergrondvrij waardoor je per dag meer foto’s kunnen verwerken dan met traditionele fototools.
Wat doet plattekledingfotografie.nl - Plattekledingfotografie.nl is een website om je kleding zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Wij weten als geen ander dat het heel belangrijk is dat de collectie er goed uit springt. En hoe kan je dat beter door er kwalitatieve fotos van te (laten) maken.